Rekisteröidy
romut-radalle.com logo


 

Usein kysyttyä

Mikä on "romut radalle"?

Romut radalle on pieni autoharrastuksesta kiinnostunut yhteisö. Rakentelemme autoja omaan käyttöön, pääasiassa radalle. Harrastukseen isona osana kuuluukin ratapäiville osallistuminen. Monet autoistamme ovat ulkoisesti melkoisia romuja ja siksi tälläinen nimi. Tuunaus ei ole meidän juttu.

Keitä te olette?

Aktiivisia jäseniä meillä on noin 10 ja vaikka sitä ei aina uskoisi, emme ole enää ihan pojankloppeja vaan keski-ikämme lähentelee kolmeakymmentä. Jäsenemme ovat tavallisia työssä käyviä ihmisiä eri aloilta. Sijaitsemme uudellamaalla.

Miten jäseneksi?

Kaikki jäsenemme ovat samaa kaveriporukkaa, kaikki tuntevat toisensa. Jäseneksi ei voi mitenkään hakea.

Saako romut-radalle.com tarroja tilata jostain?

Tarrat ovat tarkoitettu vain omiin autoihimme, eikä niitä ulkopuolisille anneta tai myydä. Miksi edes haluaisit tarran autoosi, kuulumatta porukkaan?

Paljonko X:ssä on tehoa ja kuinka kovaa se kulkee?

Kunkin auton teho on ilmoitettu romut-osiossa tai sitä ei ole jostain syystä haluttu kertoa. Jos et teholukemia löydä, se halutaan pitää salassa ja sitä on turha kysellä.
Automme kulkevat juuri niin kovaa, kuin niillä ajetaan.

Onko X myynnissä ja paljonko se maksaa?

Sopivalla rahasummalla kaikki on ostettavissa. Moneen autoistamme on uhrattu työtunteja ja vapaa-aikaa niin paljon, ettei autosta luopuminen ole ihan yksinkertaista. Ajaminen ja harrastaminen on pääasia ja siksi hinta on usein vähintäänkin se summa, jolla pystyy rakentamaan samanlaisen tilalle. Myynnissä olevat autot tai tavarat löydät foorumilta.

Voinko päästä joskus autonne kyytiin?

Toki. Etenkin kaunokaisille tarjoamme kyytejä mielellään. Tule varikolla repimään hihasta, eiköhän sopiva lovi kyytiin pääsemiselle löydy. Kyytiin tulet täysin omalla vastuulla ja vakuutuksilla.

Ovatko autonne turvallisia?

Kaikki käytössä olevat automme ovat vähintäänkin tieliikennelain vaatimassa turvallisuustasossa. Monissa autoissamme on lisäksi turvakaaret, kuppipenkit, 6-pistevyöt, vahvistettu kori, paloherkkä sisusta purettu pois yms.

Ovatko autonne kilvellisiä ja katsastettuja?

Suurin osa on, muutama vain ratakäyttöön kilvettömänä. Romut-osiosta löydät lisää tietoa tästäkin.

Saanko ottaa sivuiltanne kuvia omaan käyttöön?

Kuvat ovat tekijänoikeuslain alaisia, etkä saa ilman lupaa kopioida niitä mihinkään. Jos jokin kuva kiinnostaa, ota yhteyttä. Asiallisiin käyttötarkoituksiin saat kuvalle käyttöoikeuden kysymällä.

Mikä on X:n värikoodi?

Kopioimalla et kovin yksilöllistä autoa ainakaan saa rakennettua, suosittelemme etsimään autollesi värin ihan itse.

 
info@romut-radalle.com